maanantai 16. kesäkuuta 2014

Tajunnanräjäyttävä kukkahylly

Hankin juuri uuden kukkahyllyn, siis nimenomaan hyllyn, en pöytää. Olin jo pitkään miettinyt, ettei omistamani perinteinen kukkapöytä enää vastaa tarpeitani, koska se on yleensä aivan liian täyteen tungettu. Lisäksi huomasin, että valoisaa tilaa menee aivan hukkaan, kun kukkapöytä nököttää vain ikkunan alla sen sijaan, että ikkunan korkeus olisi hyödynnetty. Jostakin blogista huomasin varastohyllyä käytettävän kukkahyllynä. Siitä sain idean, että sellaista ratkaisua pitää joskus kokeilla. Kyseisessä blogissa varastohylly oli seinän vieressä, mutta ajattelin, että kyllä sellaisen voi varmaan laittaa myös ikkunan eteen.

Suunnitelman toteuttaminen alkoi, kun bongasin sattumalta käytetyn varastohyllyn. Sain sen ilmaiseksi ja kotiin kannettuna. Ukkoni kokosi hyllyn tunnissa. Itseltäni olisi mennyt varmaan viikko. Ukon kootessa hyllyä tajusin viime hetkellä napata kuvan vanhasta kukkapöydästä muistoksi ja vertailun vuoksi.



Tykkään kyllä vanhasta kukkapöydästäni, mutta niin tykkää siskonikin, joten pöydälle löytyi heti uusi koti. Ladoin äkkiä uudelle hyllylle kasveja nähdäkseni, toimiiko suunnitelma. Jo muutaman kasvin laitettuani huomasin, että uusi systeemi on paljon parempi kuin vanha. Onneksi ukko oli samaa mieltä. :D Olin aivan häkeltynyt uudesta hyllystä ja siitä, että kokeilu onnistui näinkin hyvin. Hylly ei ole ihan täydellinen, mutta riittävän hyvä, jotta se saa jäädä. Ehkä joskus hankin toisen hyllyn tämän tilalle, jos jaksan. Ainakin toistaiseksi olen niin tyytyväinen tähän, etten jaksa nähdä vaivaa täydellisen hyllyn etsimiseen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti