torstai 26. kesäkuuta 2014

Ruukkulöytö

Kuukausi sitten postilaatikosta tipahti tiedote, jonka mukaan taloyhtiön pyörävarasto siivotaan ja kaikki omaisuus, jota ei ole merkitty määräpäivään mennessä, viedään roskalavalle. Kun olin merkitsemässä omaisuuttani, huomasin nurkassa rähjäisen mutta ison kukkaruukun. Merkitsin sen omaisuudekseni ja laitoin viereen viestin, että jos kukaan ei omista tätä, kierrätän sen itselleni. Kukaan ei tietenkään omistanut sitä, joten kannoin sen meille. Kun olin pessyt ruukun, se osoittautui Orthexin 25 litran altakasteluruukuksi, joka ei ollutkaan kovin rähjäinen. Ruukku oli muuten ehjä, mutta siitä puuttui putki, jonka kautta vesi laitetaan säiliöön. Totesin puuttuvan putken pikku viaksi, kun suhteutin tämän löydön siihen, että minulla on pulaa isoista ruukuista. Pikku vika saatiin kuitenkin korjattua, kun ukkoni keksi kiinnittää muovisen juomapullon puuttuvan putken tilalle.




Istutin ruukkuun kolme kurkkua, koska ne kuulemma juovat paljon. Altakasteluruukun vesisäiliö helpottanee kurkkujen elämää helteillä tai jos kasteluväli pidentyy reissun takia. Kurkut ovat hieman keltaisia ilmeisesti siksi, että joutuivat olemaan liian kauan liian pienissä purkeissa.





2 kommenttia:

  1. Hieno löytö! En tiedä, mikä kasveja tänä kesänä vaivaa, mutta mun kasvimaa on keltaisia kasveja täynnä, vaikka olen niitä lannoittanut. Liekö kylmyyden syytä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienen budjetin puutarhaan tämä ruukku on mukava lisä, ja on muutenkin mukavaa hankkia tarvitsemani tavarat kierrätettynä. Minäkin luulen lannoittaneeni tarpeeksi, mutta ehkä se ei ollut tarpeeksi purkkien pienuuteen nähden. Tai sitten syynä on tosiaan kylmät ilmat...

      Poista