keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Aika juoksee, ja minä juoksen perässä

Harmillista, etten ole hetkeen kirjoittanut tänne mitään. Syy tähän harmiin on tietenkin ajan puute.

Kotipuutarhassani on kuitenkin tapahtunut kaikenlaista. Siemeniä on itänyt, uusia kylvöjä on tehty, multia vaihdettu. Onneksi taimet eivät lopeta kasvamistaan siksi aikaa, kun emäntä on liian kiireinen pitämään päiväkirjaa heidän elämästään. Tosin välillä melkein toivoin kasvun pysähtyvän hetkeksi, kun en meinannut pysyä taimien perässä. Valokuvia olen toki ottanut muisteluhetkeä varten, joka tapahtuu seuraavassa postauksessa.

Vaikka en ole tehnyt uusia postauksia vähään aikaan, olen ollut muulla tavalla aktiivinen blogielämässä. Kirjoitin ensimmäisen kommenttini ikinä, laitoin itselleni profiilikuvan ja lisäsin tuonne sivupalkkiin liity jäseneksi -namiskan :D Ooh wau, mikä saavutus! Siltä osin olen kyllä aika ylpeä itsestäni.

Uusin joulukaktus vissiin innostui saamastaan huomiosta netissä, kun se pukkasi yhden kukan vielä maaliskuussa.





Joulukaktusten nuputkin ovat niin nättejä.





Rönsyliljoistani parhaiten kasvava yksilö sai palkinnoksi isomman ruukun ja uutta multaa. Joku saattaa ihmetellä tätä ruukkuvalintaa, mutta tykkään tosiaankin eniten ruskeista kukkaruukuista.




Tein myös kokeilun. Mungpavun idätys meni joiltakin osin vähän pitkäksi, joten annoin sirkkalehtien kasvaa ja istutin muutaman taimen ruukkuun. Olivat varmaan istutusvaiheessa jo liian pitkiä selvitäkseen, mutta kunhan kokeilen. Ainakin vielä ovat elossa ja ovat kasvattaneet uuden lehtiparin.






1 kommentti:

  1. Nyt onnistui liityä! Hienompi homma. :) Joulukaktus on kyllä ihan väärään aikaan liikenteessä kukintansa kanssa, kai... Täällä on samaa vikaa, ei ehdi bloggaamaan.. :/

    VastaaPoista